dimecres, 20 de maig del 2009

Concurs per a grups novells: inscripció i bases.

BASES 2009

El Connecta ofereix any rere any el seu escenari a grups novells del Vallès per tocar davant d’un bon nombre d’amants de la música, i de formar part del cada vegada més nombrós col·lectiu de grups novells que han passat per l’escenari d’aquest festival. Es tracta d’un compromís ferm amb la cultura catalana i amb la música emergent i alhora una oportunitat pels grups de participar en un concurs amb bones recompenses.

1a. PREMIS.- El guanyador del concurs de grups novells celebrat en el marc del Connecta’09 tindrà la oportunitat de participar a la final del concurs nacional de grups novells celebrat a l’Acampada Jove 2009. En cas de resultar guanyadors del dit concurs nacional, el mateix grup formarà part del cartell de l’Acampada Jove 2010, actuant de teloner d’un dels caps de cartell, a l’escenari gran.

1a bis. ACLARIMENTS 2009.- Com a novetat i després d'anys de col·laboració quasi en exclusiva, informem de la possibilitat de formar part del cartell de l'Acampada Jove també per mitjà del "Concurs Acampada Jove" organitzat on-line per l'associació Tercera Via, i al qual recomanem la inscripció a tots els grups pre-inscrits al Connecta.

2a.- PROCEDIMENT D’INSCRIPCIÓ.- Les inscripcions son gratuïtes i no remunerades i s’han de realitzar entre el dies 21 de maig i 12 de juny de 2009, abans de les 10 del vespre, a través d'un correu electrònic (connecta.valles@gmail.com) on es farà constar el següent: nom del grup, correu electrònic, persona i telèfon de contacte, ciutat de procedència, breu descripció del grup. També és imprescindible el ryder en el moment de fer la inscripció (si bé no es tindran en compte les necessitats tècniques per escollir els participants). Es pot presentar una maqueta de manera opcional: aquest darrer aspecte sí que serà especialment valorat.

3a.- REPERTORI MÍNIM.- Els grups disposaran d’entre 20 i 30 minuts d’actuació, i per tant, han de tenir un repertori que ho permeti.

4a.- REPERTORI EN CATALÀ.- El repertori haurà de ser necessàriament en Català.

5a.- SISTEMA DE VOTACIÓ.- El guanyador serà decidit pel públic general mitjançant una votació secreta en una urna precintada. Cada espectador disposarà d’un únic vot que podrà dipositar a l’urna o les urnes habilitades i que s’emetrà en una butlleta que, contenint el nom de tots els grups per ordre alfabètic, facilitarà la mateixa organització. Per tal d’evitar pràctiques poc democràtiques, i per tal de garantir que tindran dret a vot exclusivament aquelles persones que siguin al concert, aquesta papereta es facilitarà amb la primera consumició.

La urna estarà oberta mentre duri el concert. El guanyador del concurs serà aquell grup que obtingui més vots. El resultat es comunicarà en acabar el recompte, al qual podran assisitr un representant de cadascún dels grups que així ho sol·liciti.

6a.- ORDRE DE LES ACTUACUIONS.- L’ordre de les actuacions serà elegit de manera aleatòria una vegada el termini d’inscripcions hagi finalitzat. Aquest serà comunicat a tots els grups cinc dies abans del concert.

7a.- VALIDESA DE LES BASES.- L’organització es reserva el dret de canviar les bases del concurs que s’estableixen en aquest comunicat en cas que es cregui necessari.